0
0

Hi,

I get random crashes that comes and goes… and I start to suspect that this might be because of my AMD64X2 processor? Doesn´t really matter if I run the stable or development build, or shut drivers/programs off – same thing.

Can I generate a crashlog for you guys somehow? This one eludes me…

  • You must to post comments
0
0

Is there -any- relevant place that you might be able to tell us about that this happens in? Ie the wavebank screen? event editor screen? after closing/loading projects? Its unlikely to be totally random.

  • You must to post comments
0
0

Ok, I’ll start making a list – see if there’s a pattern to it. Got a KYMA system that acts just as random – might be the same problem.

M

  • You must to post comments
0
0

good point about the machine, can you see if it happens at all on a different machine?

  • You must to post comments
0
0

yes – we are running Designer on a Intel machine as well – without any problems, that’s why I suspected it might be due to the AMD64X2 processor

but I’ll look for patterns, and post a list when I got something more solid

  • You must to post comments
0
0

well, I switched the graphics card from a 7800GTX to a 5900 – and now it seems stable… hopefully…

  • You must to post comments
0
0

That would be weird if it was a graphics issue, it could possibly mean something to do with QT (graphics library we use) but i don’t think we’re using graphics acceleration at all. Let us know if it happens again after this change.

  • You must to post comments
0
0

well, both the KYMA system and Fmod behaves now, so whatever that 7800GTX did to my system… that’s what you get when you want it all in one can…

  • You must to post comments
0
0

Thanks Magnus. That’s useful information for us to have in case other people have similar problems.

Cheers,

  • You must to post comments
Showing 8 results
Your Answer

Please first to submit.