0
0

Hi,

When reopening a saved project in the Designer I loose the wavebank. Strangely enough I can still listen to the sounds in the Sound Definition tab, but when trying to play an Event referring to the wavebank Designer crashes.

Happens every time.

M

  • You must to post comments
0
0

What version is this? Can you try the latest version on our ftp u:upload p:upload in the development directory. 1/4.04.13

Cheers,

  • You must to post comments
0
0

well, trying with the 04.13 makes it even weirder. Now I can still listen to the SD:s, but the Events are also gone…

want me to send you the projectfile?

m

  • You must to post comments
0
0

I found the error. It seems like you are violating the xml-standard by having a tag called <3dpanlevel>, ie having a number as first character. Everything after that tag will probably not be loaded and that makes sense since that would mean not loading soundbanks for instance.

Please fix.

  • You must to post comments
0
0

Hi, well look into it. We probably wont be able to get onto this until monday (sunday in usa/europe) .

  • You must to post comments
0
0

We could always use an older version of the designer tool until then or manually removing the invalid tag.

  • You must to post comments
0
0

Hi,
I think this has already been fixed, but it doesnt handle fdp files with 3dpanlevel in them.

Search and replace 3dpanlevel with panlevel3d
Then if you save from then on it should be ok.

I did this myself and the 1.04.13 doesnt save out the bad label any more.

  • You must to post comments
0
0

that’s good news

  • You must to post comments
Showing 7 results
Your Answer

Please first to submit.