0
0

[code:3tusl3by]

02/02/07 1.7.4

  • Added volume randomisation to events.
  • Fix reverb balance effect not setting correct gain levels
  • Fix event crossfades gettting reset on copy event
  • Fix sound definitions not looping properly.
  • Fix wave bank compression type saying ‘MP3’ twice in PS3 mode instead of MP2 and MP3.
    [/code:3tusl3by]

This thread is for discussion / bugreports for the current release.
Download the current release from the front page at http://www.fmod.org

See programmers API revision.txt for updates in FMOD Event runtime engine / API.

  • You must to post comments
0
0

[quote="Kamaitati":254rf0md]’Play mode’ option for sound definitions is broken – Random and RandomNoRepeat modes do not work[/quote:254rf0md]

Works fine in the latest release.

  • You must to post comments
0
0

Outstanding issues from the 1.07.03 thread:

  • Templates from projects are popping randomly into others when opened.
  • New, empty events (using the right-click menu in the Events tab) do not receive parameters upon their creation.
  • Events that have more than one parameter inadvertently copy one another’s ruler settings (the one that was last changed seems to take precedence).

A new one I noticed today:
– When click-dragging the timeline cursor, it is not being contained by the right border. This is probably a bit unclear, so to see what I mean, click-drag the cursor all the way to the left. It will stop at the left border, but keep moving the mouse to the left to de-sync them. After going a few inches, drag back to the right. The cursor will scroll past the right border of the workspace and the parameter will continue to climb past its defined maximum.

  • You must to post comments
0
0

getReverb function is failing since last update.

Any ideas?

  • You must to post comments
0
0

The link to download the 1.07.04 mac installer is 404-not found.

  • You must to post comments
0
0

‘Play mode’ option for sound definitions is broken – Random and RandomNoRepeat modes do not work

  • You must to post comments
0
0

[quote="jcobb":8d3hvn4f]The link to download the 1.07.04 mac installer is 404-not found.[/quote:8d3hvn4f]

Yeah .. what he said. Me too. Except I’m trying to download the windows version.

  • You must to post comments
0
0

Try changing the 04 into an 05 when you get the error. It looks like the download page is not updated, but the newer 1.07.05 version for mac and win are actually up there.

-jason

  • You must to post comments
0
0

the links should be working btw.

  • You must to post comments
0
0

[quote="AnimusSonitus":xrznm20u]Outstanding issues from the 1.07.03 thread:

  • Templates from projects are popping randomly into others when opened.
    [/quote:xrznm20u]

By default, templates are stored in default.fdt in the fmod_designer.exe directory. This file is loaded no matter what project you load so, yes, templates will appear in all your projects so you can use them in all your projects. Templates aren’t exported to .fev files so they take up no space in your built projects.

[quote="AnimusSonitus":xrznm20u]- New, empty events (using the right-click menu in the Events tab) do not receive parameters upon their creation.
[/quote:xrznm20u]

This is a feature. If you don’t need a parameter, don’t create one – this saves a little bit of space in the .fev and in memory when it’s loaded.

[quote="AnimusSonitus":xrznm20u]- Events that have more than one parameter inadvertently copy one another’s ruler settings (the one that was last changed seems to take precedence).
[/quote:xrznm20u]

I’ll add this to our list.

[quote="AnimusSonitus":xrznm20u]
A new one I noticed today:
– When click-dragging the timeline cursor, it is not being contained by the right border. This is probably a bit unclear, so to see what I mean, click-drag the cursor all the way to the left. It will stop at the left border, but keep moving the mouse to the left to de-sync them. After going a few inches, drag back to the right. The cursor will scroll past the right border of the workspace and the parameter will continue to climb past its defined maximum.[/quote:xrznm20u]

This is a known bug that has a low priority because it’s so benign.

Cheers,

  • You must to post comments
0
0

[quote="jocorok":1vn9dv4t]getReverb function is failing since last update.

Any ideas?[/quote:1vn9dv4t]

It’s working in the latest release.

  • You must to post comments
Showing 10 results
Your Answer

Please first to submit.