0
0

Hi,

when changing Audio Source directory and rebuilding a project, the dialog that appears in the Build dialog asking for the first unfound wavfile sometime doesn’t find the specified wavfile – even though I point the dialog to it’s exakt location. As if the dialog doesn’t even see it.

I can’t see a pattern in this either, as it only happens occasionally.

M

  • You must to post comments
0
0

Haven’t seen this before. Next time it happens can you let me know the full filename of the file it fails to find? Even better would be a repro case so I can see it on my end.

Cheers,

  • You must to post comments
0
0

Hi,

happens yet again when I try merging a lot of vehicles a couple of freelancers just provided me with. When merging, Fmod asks for the wavfiles that are supposed to be in the event coming in (strange that it does this as the event coming in knows exactly where the files are) and when I point Fmod to the right location, it looks empty in the dialog, even though Windows can see the files. Names are correct and all.

Mail me offline and I’ll provide you with an ftp adress so you can test.

M

  • You must to post comments
0
0

Just stumbled upon this again. Seems to me that around the third or fourth time I point the dialog to a new location the wav:s are no longer seen. I can repro this in any .fdp, as long as it needs to adress files in more than three or four different folders, within the audio source directory.

Would be nice if if it could just search within the specified audio directory, within subdirectories. Kind of tedious to point it further all the time.

Or have I missed something?

M

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer

Please first to submit.