0
0

i’m pretty new to fmod and just started checking out designer. When experimenting with it i came accross a crash, and after looking on the forums couldn’t find very much about crashes so i was wondering if anyone’s seen this before:

I open the default project, add an event, go to the event editor, add a sound (new wavetable) check off oneshot and OK, then when i press Play in the event editor the program crashes. this only seems to happen with oneshot. It happens even when the parameter is at a value that the sound is covering.

I’m thinking it must have something to do with animating the parameter’s value.

Or i’m missing a step somewhere.

  • You must to post comments
0
0

I’ve noticed the same thing using the OSX version of fmod designer. Seems very buggy

  • You must to post comments
0
0

It would seem that FMOD Designer on OSX has an issue with playing newly added sounds, I have reproduced the problem here using the current release version 1.07.19.

This problem has been fixed in version 1.07.20 which will be released in the near future. When it becomes available if you could test your issue again to ensure it has been correctly resolved that would be great.

  • You must to post comments
0
0

I’ve been having a similar problem with the win32 version of the designer (1.07.19). Hopefully the fix you mentioned will work on Windows too.

  • You must to post comments
0
0

Yes, it’s fixed for both platforms.

  • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer

Please first to submit.