0
0

Hi There!
I only have two sounds played at the same time in my code, but still I get
irritating sound peaks? (peak == unwanted blip in speakers). Anyone know what´s wrong? My code is right under…

FSOUND_Init(44100, 32, 0);

mp3Neptune = FSOUND_Stream_Open( “media\neptune.mp3”, FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_Stream_Play( 0, mp3Neptune );
FSOUND_SetVolume(0, 10);

Jet = FSOUND_Sample_Load(1, "media\\jet.mp3", FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_PlaySound(1, Jet);
FSOUND_SetVolume(1, 10);
FSOUND_SetFrequency(1, 20000);
  • You must to post comments
0
0

Thanx for the tip, but it still isn´t working, the peaks (blips) remains…
Is it someone out there who has the same problem? or can help me..

FSOUND_Init(44100, 32, 0);

mp3Neptune = FSOUND_Stream_Open( “media\neptune.mp3”, FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_Stream_Play( 0, mp3Neptune );
FSOUND_SetVolume(0, 20);

Jet = FSOUND_Sample_Load(1, "media\\jet.mp3", FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_PlaySoundEx(1, Jet, 0, true);
FSOUND_SetVolume(1, 20);
FSOUND_SetFrequency(1, 7000);
FSOUND_SetPaused(1, false);
  • You must to post comments
0
0

Thanx again, but the peaks remains… what can be wrong now?
Im using ordinary mp3 files.. 44 khz.. 160 kbit/s and 192 kbit/s

FSOUND_Init(44100, 32, 0);

mp3Neptune = FSOUND_Stream_Open( "media\\neptune.mp3", FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_Stream_PlayEx(0, mp3Neptune, 0, true);
FSOUND_SetVolume(0, 20);
FSOUND_SetPaused(0, false);

Jet = FSOUND_Sample_Load(1, "media\\jet.mp3", FSOUND_LOOP_NORMAL, 0, 0);
FSOUND_PlaySoundEx(1, Jet, 0, true);
FSOUND_SetVolume(1, 20);
FSOUND_SetFrequency(1, 7000);
FSOUND_SetPaused(1, false);
  • You must to post comments
0
0

I´m using windows xp, c++, .Net,

  • You must to post comments
0
0

Hi Again!
I tested the code, and it was dead quiet.
Peak isn´t a good description, I know. But I´ll try to explain it..
A peak is an unwanted sound in the speakers, like “sprrrrk”. Or maybe you could describe it like “blip” :)

I have tested other mp3´s and that doesn´t solve the problem. And I`ve tested just to play the stream and it doesn´t fix it either.

  • You must to post comments
0
0

Hi!
I´ve tested the code on another computer, and it worked.
There is something wrong with my computer.

  • You must to post comments
Showing 5 results
Your Answer

Please first to submit.