0
0

Hi,

after updating to 1.10.08, one of my events that has a looping Multi Instrument playlist no longer works properly.

It’s a simple Multi Instrument playlist with two entries, the first of which plays only once and the second should repeat indefinitely.

I’ve attached two screenshots:
1) https://ibb.co/nvhvgz
2) https://ibb.co/irUrMz

In screenshot #1, it shows playlist entry ‘A’, which doesn’t have looping enabled and works as expected. ‘A’ plays once and then moves on to ‘B’.
In screenshot #2, it shows playlist entry ‘B’, which has unlimited loops enabled but DOESN’T loop at all – instead the playlist restarts from the beginning with ‘A’.

I’ve tried turning off looping on the playlist itself, but this causes the playback to stop at end of ‘A’.

Is this a bug, or is there a workaround?
Thanks.

  • You must to post comments
1
0

Hi Frederico,

This looks like a bug. Thanks for the heads up. We’ll get it fixed in a future update.

There isn’t really a workaround. The “infinite” loop doesn’t work but any other number does. You could give it a really large number like 1000 for the time being.

Thanks,
Richard

  • Frederico Schuh

    Thanks for the reply Richard.
    Glad to know this will be fixed soon.

    Our current workaround is, like you said, to use a fixed loop number. However, the UI limits the max to only 20, we can’t go any higher than that. So we had to copy/paste the entry multiple times with a loop count of 20 each.

    Hopefully we can remove that ugly fix soon enough :)

    Thanks again.

  • Richard Simms

    Hi Frederico,

    If you click the sideways triangle next to the number of loops, you should be able to type in the number. The maximum supported at the moment is 1000.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.