Answered
0
0

I created a event with Single and Multi Sounds, Scatterer Sound and Events within events.
When I hear the project in Fmod Studio, works fine. But, when I played the event in Unity, the sound have a big delay, and I hear the layers played separately. Should play all at the same time.
Someone knows how can fix this?
Also, I tried put one AHDSR:Volume with 1 sec of Attack in all tracks, and it continued the same. But this is not the solution!
Best regards.

  • You must to post comments
Best Answer
0
0

This is fixed in the Studio Runtime 1.08.

You can emulate the behavior in previous runtimes using the following Unity script https://gist.github.com/fmod-nick/fac92c4c762c54bbc6f2

  • You must to post comments
0
0

Thanks Nicholas. I think that we found the answer.
Unity needs time to load the build. After being loaded, the sound plays as wanted.
I will check the streaming. I want to see if the process is faster and the memory decreases.

  • You must to post comments
0
0

Help. I have the same problem.

I made a music event. One track with a normal sound and another with a nested event.
When begin play, the nested event play first then the other track so it is not synchronized.
I tried to add tempo to both, quantize, but nothing worked.

  • Tomavatars

    I tried a few things.
    When I leave some space between the beginning of the event and the sound sources, it is well synced.
    If I play the sounds at the beginning of the event, it is not synced anymore.

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer

Please first to submit.